Nye biler

For mer informasjon om modellutvalget vårt, trykk på en av logoene under.

 

Høsten 2009 ble MYRLAND AUTO forhandler av velkjente SUZUKI og ISUZU D-MAX. Isuzu og Suzuki har et meget godt 4wd system inkludert i prisen, noe vi anser som svært kjærkomment blant mange aktuelle bilkjøpere i Telemark. I tillegg sitter vi med den store FORDEL, at vi kan levere biler direkte fra sentral-lager i Drammen, med kun ca. 14 dagers leveringstid. Våre kunder slipper derfor å vente i flere måneder på overtakelse av sin nyinvesterte bil.

 

Gjennom lang fartstid i bilbransjen, både gjennom forhandlervirksomhet og merke-verksted, gir dette oss en meget god kompetanse, som tilfaller våre kunder. Vi har fått mange og lange kundeforhold som vi verdsetter høyt. Er du på utkikk etter ny bil, håper vi du tar en tur innom vår salgshall i Bamble, slik at vi kan få presentert for deg vårt varierte sortiment og gode tilbud. Vår selger Torgeir, vil gjøre sitt ytterste for at Du som vår kunde med Dine interesser og behov, vil bli ivaretatt på beste mulige måte.

 

Vi fokuserer på å gi våre kunder opplevelsen av en trygg og sikker handel, entusiasme med kunden i fokus, best på service, og den beste oppfølging både før og etter overlevering av Ny eller Bruktbil.

 

Salgsteamet v/Myrland Auto